Корпорація підприємців «Укрелектротранс» визнала це за результатами першого півріччя 2018 року

Громадський електричний транспорт Вінниці визнаний найкращим в Україні

25 серпня 2018, 15:40

Корпорація підприємців «Укрелектротранс» визнала це за результатами першого півріччя 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Громадський електричний транспорт Вінниці визнаний найкращим в Україні

  адміністратор   Додати коментар


Окрім комунального транспорту Вінниці таке саме визнання отримав і перевізник Одеси, повідомляє Vlasno.info. з посиланням на «Пасажирський транспорт».

За підсумками сукупності фінансових і економічних показників за другий квартал нинішнього року серед комунальних підприємств - перевізників електротранспорту у всій Україні лідирують два міста. Це Одеса з КП «Одесміськелектротранс» і Вінниця з КП «Вінницька транспортна компанія». Ці підприємства восьмий раз поспіль на паритетних засадах утримують щоквартальне лідерство.

Цього разу інформацію подали 19 підприємств з різних міст України, розділених на дві групи. У першій групі зібрані міста, мають і трамвай, і тролейбус, у другій - міста, що мають тільки один вид електротранспорту.

Друге місце в першій групі зайняв Житомир, третє поділили між собою Дніпро і Запоріжжя.

– Восьмий квартал поспіль, протягом двох років, в парі з Вінницею, ми утримуємо перше місце серед підприємств електротранспорту України! Міцний тандем вийшов. Вітаємо наших колег і радіємо за КП ОГЕТ, - пише директор КП «Одесміськелектротранс» Дмитро Жеман.

Читайте також, У Вінниці підвищать тарифи на проїзд у громадському транспорті

Фото: Пасажирський транспорт



  адміністратор   25 серп. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення