Комунальне підприємство «ЕкоВін» підіймає тарифи

У Вінниці вивіз сміття стане дорожче більше ніж на 60 відсотків

26 серпня 2018, 17:33

Комунальне підприємство «ЕкоВін» підіймає тарифи

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці вивіз сміття стане дорожче більше ніж на 60 відсотків

  адміністратор   Коментарі (2)


Вінницьке комунальне унітарне підприємство «ЕкоВін», має намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з вивезення побутових відходів повідомляє Vlasno.info з посиланням на інформує на офіційному сайті підприємства.

Через підвищення цін на паливо-мастильні матеріали на 61% та заробітної платні на 108% компанія поясню свої рішення про збільшення тарифів.

Через постійний ріст витрат за результатами фінансово-господарської діяльності за першу половину поточного року підприємство отримало збитки. Також, за словами очільників комунального підприємства постійно бракує обігових коштів, що може призвести до заборгованості із виплати заробітної плати на податкових нарахувань.

Сьогодні тариф на одного мешканця багатоквартирного будинку становить 10,07 гривень Запланований тариф – 16,38 грн. Зростання становитиме 63%.

Мешканці приватних будинків з присадибною ділянкою платять в місяць 10,73 гривні з людини, а будуть – 17,43 грн. Зростання становитиме 62%.

Вартість послуги вивезення відходів для бюджетних установ – 51,25 гривень на місяць, а становитиме – 85,28 гртвень. Зростання становитиме 66%.

Нагадуємо, раніше були підвищені тарифи на комунальний транспорт 

Фото: ЕкоВін


  адміністратор   26 серп. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Юля
+1 # Юля 27.08.2018, 08:24
Влада може лише підвищувати постійно тароифи і їй глибоко пофіг природа та екологія. Нехай повчаться у китайців чи європейців і встановлять автомати з прийому вторсировини(пляшки скляні,пластикові та металеві), за які людина матиме пару копійок на картку чи ще як(чек на поповнення). Тоді й сміття поменшає, і людям вигідно!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Вова
0 # Вова 27.08.2018, 09:08
Той рівень дійсно працює, але не по всій Європі. Нам до того, ще років двадцять...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення