Вже втретє проведуть конкурс

Вінницький коледж ніяк «не знайде собі» директора

07 вересня 2018, 08:01

Вже втретє проведуть конкурс

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницький коледж ніяк «не знайде собі» директора

    Коментарі (1)

Вкотре на комісії Вінницької облради піднімають питання про конкурс на заміщення посади директора Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М.Д.Леонтовича. Був присутній на постійній комісії з питань освіти, культури, сім'ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини кореспондент Vlasno.info.

Нагадаємо, що з моменту відколи колишній директор Станіслав Городинський зайняв посаду начальника управління культури і мистецтв облдержадміністрації в 2015 році, нового директора так і не обрали.

DSC09746 1

Вже двічі проводили конкурс на посаду директора, але жоден претендент не подав заявки на участь у відборі.

Існує дві версії небажання претендентів сісти у крісло директора. Перша – це вимоги, прописані до кандидата – 10 років стажу на посаді педагога, вища освіта, вчене звання та науковий ступінь. Другу висловила голова комісії Людмила Станіславенко. Вона вважає, що потенційні кандидати просто бояться великої відповідальності.

DSC09735 2

На даний момент навчальним закладом керує заступник директора з виховної роботи Алла Москаленко, а посада директора надалі залишається вакантною.

Додамо також, що подавати заявки можуть кандидати зі всієї України.

Читайте також: Біля села на Вінниччині з'явиться три нових заказника

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
0 # Вова 07.09.2018, 12:03
А у директора з виховної роботи Алла Москаленко, є вчене звання та науковий ступінь ?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення