теплотраса фото

«Вінничани будуть в теплі, з водою і без свічок» – комунальники

27 вересня 2018, 18:57

Комунальники обіцяють, що холоди вінничани зустрінуть без проблем

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Вінничани будуть в теплі, з водою і без свічок» – комунальники

    Додати коментар

Вінничанам міська влада обіцяє безперебійне забезпечення теплом і водою, стабільну роботу трамваїв і тролейбусів в холодну пору року. Втім, є вакансії водіїв пасажирського транспорту. Про це йшлося у четвер, 27 вересня, на засіданні виконкому Вінницької міськради. Як місто підготувалось до осінньо-зимового періоду, звітував директор Департаменту міського господарства ВМР Григорій Пурдик, повідомляє Vlasno.info.

Grygoriy-Purdyk

У квартирах буде тепло

Чиновник розповів, що вінницькі тепловики на 100% виконали ремонт міських тепломереж, відремонтували теплопункти, перевірили 38 міські котельні та дві ТЕЦ.

Вінницький водоканал промив і похлорував резервуари для запасу води, відремонтував на 100% пожежні гідранти і водозабірні колонки.

Енергетики стовідсотково замінили необхідну кількість кабельних ліній електропередач та електроопор.

Транспорту вистачить на всіх

Міські транспортники для безперебійної роботи в осінньо-зимовий період відремонтували 22 трамвайних вагони та 29 тролейбусів. А з 15 жовтня випускають на лінію ще один новий трамвай.

До кінця жовтня на міські маршрути мають вийти і 60 автобусів. Щоправда, забезпечити таку кількість автобусного транспорту "Вінницькій транспортній компанії" непросто: бракує водіїв. Але, за словами заступника міського голови Миколи Форманюка, місто працює над вирішенням цієї проблеми спільно з центрами зайнятості.

vykonkom-u-Vinnyci

Дахи перекрили, вікна засклили

Більше ніж на 190% капітально ремонтували міжпанельних стиків, фасадів з утепленням, віконних прорізів, інженерних мереж, систем електрозабезпечення в житлових будинках. На 100% відремонтували м'які та шиферні покрівлі, на 108% засклили вікон, сходинкових клітин. Підготували 72 одиниці спеціалізованої техніки. На випадок значного погіршення погодних умов передбачено додаткове залучення спецтехніки підрядних організацій.

На голову не капатиме

На зупинках громадського транспорту облаштували 14 критих павільйонів по вулиці Чехова, Гніваньске шосе, 600-річчя, Д.Нечая, Київська та інших.

Калюжам – "зась"!

У найбільш проблемних місцях відремонтували ділянки мереж зливової каналізації, зливоприймальні решітки та оглядові колодязі.

kanalisaciya

Фото: domashniyrabochiy.wordpress.com

В свою чергу міський голова Сергій Моргунов дав доручення шляховим організаціям зробити пробну закупівлю магнієвої солі "бішофіт" і протягом сезону застосовувати її в плані експерименту для посипання міських магістралей. Якщо виявиться, що цей мінерал кращий за звичайну сіль, місто можливо перейде повністю на його застосування.

Читайте також: стала відома дата початку опалювального сезону.

Фото: vinnitsa.info 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення