Лише шістнадцять депутатів хочуть розібратися у непростих питаннях газу

У Вінниці 16 з 47 присутніх депутатів виступили проти підняття цін на газ

26 жовтня 2018, 11:10

Лише шістнадцять депутатів хочуть розібратися у непростих питаннях газу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці 16 з 47 присутніх депутатів виступили проти підняття цін на газ

  адміністратор   Додати коментар

Лише 16 депутатів Вінницькоі міської ради із 47 виступили проти підвищення цін на газ. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку у Facebook Hanna Davydenko.

"Я не сумніваюсь, що більшість із тих, хто не заступився за людей, і їхні друзі в уряді заплатять майже будь-які тарифи на газ і електроенергію, і не будуть змушені економити на їжі. На відміну від більшості вінничан і українців. Знайте, що лише 16 депутатів Вінницькоі міської ради мають совість і не бояться дійсно розібратися у непростих питаннях газу, енергоефективності, "прозорої ціни", "справедливої ціни", та інших газових дилем. І не бояться висловити свою позицію на сесії Вінницькоі міської ради" — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Автору народного гімну у Польщі встановлять пам'ятник на Вінниччині.

 

Фото: myvin.com.ua


  адміністратор   26 жовт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення