У Тиврівському суді так і працюватимуть корупційні схеми

У Тиврівському суді так і працюватимуть корупційні схеми

23 квітня 2015, 10:29

Феміда вкотре довела, що вона сліпа, а вчора у Вінницькому обласному апеляційному суді підкреслила, що ще й глуха

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Тиврівському суді так і працюватимуть корупційні схеми

    Додати коментар


Феміда вкотре довела, що вона сліпа, а вчора у Вінницькому обласному апеляційному суді підкреслила, що ще й глуха. Адже аудіо-докази суддя слухати відмовилась.

Вінницький обласний апеляційний суд у справі помічника Тиврівського районного судді Марії Ліщишеної, яка підозрювалась у тому, що певний час керувала своїми дочками, відмовив у задоволенні апеляційної скарги. Рішення по судовій вертикалі остаточне і оскарженню не підлягає.

Справу слухала суддя Світлана Мишеніна. Вести справу відмовлялась до тих пір, поки журналіст vlasno не перестав фотографувати.

– Ми маємо додаткові докази – аудіо запис, на якому голова Ради суддів казав Ратушняку (голові Тиврівського районного суду), що порушення є, але ми про них вказувати не будемо. Також мені сьогодні не дали слова. То що це робиться?, – прокоментував начальник відділу по боротьбі з корупцією УБЕЗ УМВС України у Вінницький області Олександр Мартинюк.

У свою чергу адвокат Ліщишеної зазначила, що записи не стосуються даної справи.

– Я вважаю, що всі аудіо записи не мають стосунку до порушення, яке вчинила Ліщишена, – адвокат.

На сам кінець представник УБЕЗу наголосив, що «корупційні схеми відкрито працюють у Тиврівському районному судді. Між суддями кругові поруки, один одного тягнуть і притягнути до відповідальності їх дуже важко».

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення