Вінницька облрада фото

Керівник податківців став першим заступником вінницького губернатора

28 листопада 2019, 08:03

В декларації Сергія Здітовецького власницею автівки записана його дружина Сюзанна

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Керівник податківців став першим заступником вінницького губернатора

    Додати коментар

Вчора стали відомі імена трьох заступників голови Вінницької облдержадміністрації Владислава Скальського. Офіційних повідомлень поки що немає, але нардеп Олексій Гончаренко оприлюднив їх на своїй сторінці у Фейсбуці. Vlasno.infо вже писав про Наталю Заболотну та Олександра Піщика. Сьогодні публікує інформацію про статки першого заступника голови ОДА Сергія Здітовецького.

Нагадаємо, з моменту звільнення колишнього першого заступника губернатора Андрія Гижка ця посада залишалась вакантною. Владислав Скальський заявляв, що частину повноважень першого заступника взяв на себе. Тепер головним є питання, хто з трьох чинних заступників залишиться на своїй посаді: Ігор Івасюк, Василь Броварник або Олександр Крученюк.

Нагадаємо також, що напередодні дві комісії Вінницької обласної ради рекомендували звільнити Ігоря Івасюка. Втім, подейкують, що саме він і не втратить своє крісло.

Сергій Здітовецький

Має 51,33 відсотка домоволодіння з двох житлових будинків з прибудовами, господарськими будівлями та спорудами у Вінниці на 221,6 квадратів з третіми особами. Також у спільній власності записана земельна ділянка площею 8,47 сотки, теж у Вінниці. Дружина Сюзанна Анатоліївна оформила на себе 9, 65 сотки землі у Вінниці. На сина Юрія Сергійовича оформлена квартира у Вінниці площею 39,8 квадратних метри.

Крім того, в декларації вказані об'єкти незавершеного будівництва: житловий будинок у спільній власності Сергія Здітовецького, його дружини та двох синів на 178 квадратів у Вінниці. Гараж квадратурою 63 метри та погреб на 29 квадратів записаний на дружину.

Володіє автівкою Toyota Corolla 2008 року теж дружина.

За основним місцем роботи у Вінницькій ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області Сергій Здітовецький отримав 183 338 гривень. А також 52 482 гривень пенсії. Син Артем заробив на ПрАТ ВКФ 137 462 гривень. А син Юрій отримав 23 216 гривень стипендії у ВНТУ.

Сергій Здітовецький вказав у декларації 3 тис доларів готівки. У дружини – 10 тисяч доларів, у сина Артема – 6 тисяч доларів.

Читайте також: Одеський «безхатько» претендує на посади одразу трьох голів РДА на Вінниччині.

Фото: wikipedia.org

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення