На міську раду колишня працівниця подала до суду

На Вінниччині міськрада маючи власних юристів найняла адвокатів для захисту у суді

07 травня 2020, 10:25

На міську раду колишня працівниця подала до суду

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині міськрада маючи власних юристів найняла адвокатів для захисту у суді

  адміністратор   Коментарі (1)

Звільнена бухгалтерка Калинівської міської ради подала до суду на Калинівську міськраду через протиправність наказу про оголошення догани та позбавлення преміальних виплат. Жінка просить суд стягнути заборговані суми належних до виплати при звільненні та про стягнення моральної шкоди. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Калинівка.city.

Калинівська міська рада маючи власний юридичний відділ оголосила тендер на 15 тисяч гривень на юридичні послуги п'ятого травня 2020 року. Відтак, міську раду у Вінницькому окружному адміністративному суді захищатиме адвокатське об'єднання "АДВОКАТСЬКА КОМПАНІЯ "ЯКИМЕНКО ТА ПАРТНЕРИ", яке виграло тендер.

В укладеному договорі йдеться, що замовник (Калинівська міська рада) окремо оплачує «витрати, пов'язані з виконанням Виконавцем зобов'язань за цим Договором, зокрема, витрати на поїздки, добові, витрати на збирання доказів тощо».

Ще у квітні 2020 року Вінницький окружний адміністративний суд виніс ухвалу про відкриття провадження у адміністративній справі. 13 травня 2020 року відбудеться судовий розгляд справи.

Читайте також: Депутат з Вінниччини став власником майже чотирьох гектарів землі.

 

Фото: rubryka.com


  адміністратор   07 трав. 2020 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
0 # Вова 07.05.2020, 11:08
В нормальній правовій державі, голова Калинівської міської ради разом з власним юридичним відділом, мав би бути НЕГАЙНО звільнений з роботи. У нас це ніким не контролюється, тому і маємо що маємо.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення