На капітальний ремонт витратять шість мільйонів гривень

На Вінниччині відремонтують сільську амбулаторію побудовану в 40-х роках минулого століття

17 червня 2020, 14:05

На капітальний ремонт витратять шість мільйонів гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині відремонтують сільську амбулаторію побудовану в 40-х роках минулого століття

    Коментарі (1)

У селі Ободівка Тростянецького району, яке буде центром об'єднаної громади, відремонтують стару амбулаторію. Її побудували, ще у 40-х роках минулого століття. До кінця року двоповерхову будівлю повністю відремонтують, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

"Ми зробили проєктну документацію на ремонт цієї амбулаторії ще у 2016 році, але гроші на її ремонт виділили лише цього року. Ми раніше закупили сучасне діагностичне обладнання, бо наше село стане центром ОТГ, а амбулаторія стара. Її будували ще в 40-х роках", - розповів голова Ободівської сільської ради Костянтин Ременюк.

У 50-х роках до амбулаторії добудували другий поверх, але після цього капітального ремонту тут не робили.

Сама амбулаторія буде розташована на першому поверсі, а на другому - дім для одиноких та престарілих.

"У селах зараз живе багато одиноких старих людей. Ще влітку вони можуть дома побути, а взимку це проблематично. Тому за певні кошти, вони можуть перебувати у будинку для одиноких людей. Їх будуть там доглядати та годувати", - каже сільський голова.

Всього в Ободівці працює два сімейні лікарі. У майбутній ОТГ їх буде п'ять. Амбулаторія буде обслуговувати жителів сіл Ободівка, Торканівка, Верхівка, Козинці, Цибулівка, Бережанка та Нової Ободівки.

Ремонтні роботи повинні провести до кінця року. Вартість робіт складає понад шість мільйонів гривень.

Читайте також: У Вінницькій міській лікарні від COVID-19 помер чоловік 

Фото: vinrada.gov.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Валерій Ободівка
0 # Валерій Ободівка 18.06.2020, 11:18
Те,що відремонтують амбулаторію це хорошо.Но подивіться хто буде робити цей ремонт-знову Ігнатоля-а це МазурГена. І цього ніхто не баче ???Мабуть вибори на носі-Мазуру треба на вибори гроші,він же ніде свої не роздає....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення