У «Вінницякартсервісі» очікують на іноземних фахівців

Валідатори у вінницьких маршрутках з’являться до кінця року

05 вересня 2020, 10:47

У «Вінницякартсервісі» очікують на іноземних фахівців

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Валідатори у вінницьких маршрутках з’являться до кінця року

    Коментарі (1)

До кінця 2020 року усі маршрутні таксі Вінниці мають обладнати валідаторами для безготівкових розрахунків. Цей процес мав завершитися ще до 30 вересня, але завадив карантин у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Як розповіла Vlasno.info директорка КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна, найближчим часом до Вінниці мають прибути іноземні фахівці, які допомагатимуть у встановленні обладнання.

Підрядники мали вже приїхати, але посилилися обмеження в'їзду (через епідемічну ситуацію – авт.). Ми звернулися до Держприкордонслужби, вони надали нам роз'яснення, і ми надіслали поштою запрошення технічним спеціалістам. Вони отримують, одразу роблять тест на коронавірус, потім чекають на результат і вже планують поїздку до нас, і будемо працювати далі, – розповіла Катерина Бабіна.

Загалом валідаторами мають обладнати 265 маршруток, у тому числі 90 «Богданів». І якщо з останніми проблем не виникає, то на «Спринтерах» через брак місця можуть встановити спрощену версію обладнання. Але при цьому важливою є наявність GPS-навігаторів, аби можна було відслідковувати, коли маршрутки приїжджають на зупинку.

При цьому правило, згідно з яким пересадка упродовж 30 хвилин із початку поїздки додатково не оплачується, на маршрутки не поширюватиметься.

Всі пересадки – у межах однієї транспортної компанії, і в межах однієї компанії проводяться оплати. А велика кількість різних перевізників, різних ФОПів, і тому розподіляти з транспортної компанією доходи вони не готові. У зв'язку з цим у них пересадка діяти не буде. Можливо, в подальшому це й зміниться, – каже керівниця ВКС.

 

Читайте також: Муніципальні картки вінничанина ще не отримали близько двох тисяч пільговиків 

Фото з відкритих джерел

Коментарі    Оновити список коментарів

Ксана
0 # Ксана 05.09.2020, 15:17
Вже тридцять хвилин? Було ж година для пересадки
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення