У грудні заклад визначили опорним із лікування коронавірусу

Шаргородська лікарня придбала апарат ШВЛ за понад півмільйона гривень

04 січня 2021, 12:54

У грудні заклад визначили опорним із лікування коронавірусу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Шаргородська лікарня придбала апарат ШВЛ за понад півмільйона гривень

    Додати коментар

Апарат штучної вентиляції легень придбала Шаргородська центральна районна лікарня напередодні Нового року. Угоду на постачання 30 грудня заклад підписав із приватною підприємницею із Ніжина Чернігівської області Горобей Тетяною Марксівною, повідомляє Vlasno.info.

Згідно з угодою, вартість апарату ЮВЕНТ-Т (із комплексом приладдя) становить 581 375,23 гривень. Як йдеться на сайті виробника, цей прилад експертного класу дозволяє здійснювати респіраторну підтримку дорослих, дітей та новонароджених та адаптований для роботи з будь-яким доступним джерелом кисню високого (централізована розводка, балон) або низького (приліжковий кисневий концентратор) тиску.

Як повідомлялось раніше, на початку грудня 2020 року було ухвалене рішення щодо перепрофілювання Шаргородської ЦРЛ в опорну з лікування COVID-19.

 

Читайте також: На обслуговування котелень шкіл та садочків Барської ОТГ може піти до мільйона гривень 

Фото з відкритих джерел

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  МІСЦЕВА ВЛАДА

  попередня публікація Харчування у дитсадках Вінниці подорожчало