Фурман спростував інформацію про “народного губернатора”, а Свитка допитували в міліції

Фурман спростував інформацію про “народного губернатора”, а Свитка допитували в міліції

08 грудня 2014, 18:15

Відбулася прес-конференція Олексія Фурмана та Сергія Свитка

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Фурман спростував інформацію про “народного губернатора”, а Свитка допитували в міліції

    Додати коментар

Журналісти запитали Свитка, чи відомо щось про затримання активістів-"провокаторів". Поки що голова облради коментувати це відмовляється, але повідомив, що сам був на допиті.

-З 10:00 до 13:30 я був у відділку і давав пояснення працівникам міліції. Правоохоронці зараз намагаються встановити осіб, які, на їхню думку, протидіяли міліції, наносили фізичні ушкодження. Щодо того, чи арештовують зараз когось — інформації не маю, - пояснив Сергій Михайлович.

Свитко переконаний, що обласна рада зможе ефективно працювати, коли у відставку подасть Анатолій Олійник. Сьогодні ж губернатор на власній прес-конференції заявив, що готовий іти на діалог з головою облради, та подати у відставку тоді, коли ситуація в регіоні стабілізується.
Про намір співпраці заявив і Сергій Свитко.
Громадські діячі, медійники та пересічні вінничани чекатимуть виважених кроків від чиновників та стабілізації ситуації, яка розгорілася з політичних причин у Вінниці.

Олексій Фурман, якого учасники недільного Віче рекомендували на посаду нового голови ОДА, спростував усі закиди деяких, в тому числі центральних ЗМІ, щодо його посади "народного губернатора", нібито витоків новоствореної "ВНР" тощо. Свободівець переконаний: якщо президент України і рекомендуватиме особу на це місце, то це буде представник Блоку Петра Порошенка;

Як повідомляє на своїй сторінці головний редактор газети "Слово польське" Юрій Войціцький, у Верховній Раді ініційовано та створено робочу групу. У її складі є по одному представнику від кожної фракції. На днях вони приїдуть до Вінниці , аби брати участь у розслідуванні причин проведення закритого засідання обласної Ради та недопуску на неї громадськості.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення