дендропарк фото

У Ладижині дендропарк будуватиме вшосте обраний мер

05 листопада 2015, 18:46

Валерій Коломєйцев обійшов на виборах трьох конкурентів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Ладижині дендропарк будуватиме вшосте обраний мер

    Додати коментар

Місто обласного значення Ладижин вшосте очолив 63-річний Валерій Коломєйцев. Вперше його обрали міським головою у 2001 році. Згодом переобирали у 2002-му, 2006-му, 2010-му, 2014-му (позачергові вибори) і у 2015-му.

У Коломєйцева цього року було три конкуренти. За нього проголосувало 64,4% виборців.

Таку їх довіру новообраний голова пояснює своєю хорошою роботою.
Валерій Коломєйцев фото
Валерій Коломєйцев, фото: lad.vn.ua


— Передусім, це наповнення міського бюджету, — починає перелік Валерій Іванович. — порядок у місті: у нас чисто та багато квітів. Щорічно ми виділяємо на спорт, здоров'я, освіту, культуру більше, ніж це робить Верховна Рада. Горджусь тим, що побудували великий супермаркет в центрі міста замість згорілого кінотеатру. Тим, що виплачуємо лікарям, освітянам 13-ту зарплату. З минулого року почали утеплювати багатоповерхові будинки за рахунок бюджету. Наші спортсмени займають призові місця не лише по Україні, а й у світі. Зараз економічна ситуація в країні дуже непроста, а у нас — приріст за вісім місяців цього року 91,6 %. Це плюс 4 мільярди 300 мільйонів гривень. Ми створили 5 тисяч робочих місць.

Втім, Коломєйцева опоненти в місті критикували за дозвіл будувати на території міста переробний цех торгової марки "Наша ряба". Активісти стверджували, що діяльність підприємства шкодить екології міста.

— Ці люди — не наші опоненти. Це ображені особи, які нічого в житті не досягли. Мабуть, розраховують на те, що їм заплатять гроші, аби вони перестали говорити. Нові підприємства жодним чином не погіршили екологічну ситуацію. Що справді шкідливе, так це наша ТЕС через викиди в атмосферу. Її побудували ще у 1961 році. Також шкідливий спиртзавод.

Серед першочергових завдань на новий термін Коломєйцев називає ремонт доріг, оскільки у місті з ними велика проблема, та збереження робочих місць. А також планує добудувати дендрологічний парк, який має стати першим на Вінниччині.


Головне фото: uamodna.com

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення