вінницький тролейбус фото

У Вінниці з'явилась нова тролейбусна зупинка

16 листопада 2015, 11:50

У рамках реконструкції вулиці Скалецького поблизу ринку «Урожай» облаштували нову тролейбусну зупинку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці з'явилась нова тролейбусна зупинка

  адміністратор   Додати коментар


У рамках реконструкції вулиці Скалецького поблизу ринку «Урожай» облаштували нову тролейбусну зупинку. Про це повідомляє офіційний сайт Вінницької міської ради.

– До нас надходили звернення від вінничан щодо встановлення цієї зупинки, – зазначає начальник відділу транспорту та зв'язку департаменту енергетики, транспорту та зв'язку міської ради Сергій Бузниковатий, – Річ у тому, що в одному напрямку руху тролейбуса біля ринку вздовж вулиці Скалецького була зупинка, а в іншому – вона розташовується трохи далі вже по вулиці Пирогова. Тому для зручності вінничан ми облаштували нову зупинку.

На зупинці вже зробили відповідну дорожню розмітку. До кінця поточного року також з'явиться інформаційна табличка з розкладом руху.


Фото: спільнота "Транспорт Винницы" у соцмережі Вконтакті


  адміністратор   16 лист. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення