комісія-облради-автопарк-фото

«Свитко вже не працював, а 2 тисячі кілометрів наїздив» - у Вінницькій облраді розбирались з автопарком

13 січня 2016, 08:33

Вчора на спільному засіданні чотирьох комісій Вінницької облради

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Свитко вже не працював, а 2 тисячі кілометрів наїздив» - у Вінницькій облраді розбирались з автопарком

    Додати коментар

Вчора на спільному засіданні чотирьох комісій Вінницької облради розглядали й питання щодо вирішення подальшої долі автопарку облради. Виявилось, що з наявних 39 автомобілів реально використовують лише 11, 23 здають в оренду, 4 збираються списати, 1 - продати.

12-01-komisiya-oblrady-avtopark-2

– Якщо подивитись на суми оренди, то виникає питання: чому ці машини орендують так дешево? Адже 500 гривень в місяць — це смішні ціни, - зазначив депутат облради Андрій Вигонюк.

12-01-komisiya-oblrady-avtopark-3

Начальник комунального підприємства "Автобаза Вінницької обласної ради" Андрій Сірак зауважив на це, що автомобілі старі, з великим пробігом. Тому їх здавали з умовою ремонту, підфарбування, тощо.

– Тоді нащо вам фарбувальний цех? Ви ж розказували, що стали прибутковими, бо заробляєте на оренді, фарбуванні, мийці, перевезеннях, здачі водія на годину. Чому ж самі не підфарбовуєте автівки? - дивувався депутат Григорій Зозуля.

12-01-komisiya-oblrady-avtopark-4

12-01-komisiya-oblrady-avtopark-5

12-01-komisiya-oblrady-avtopark-6

– Скажіть, чи можна назвати це підприємство прибутковим, якщо воно заробляє 15 тисяч, а отримує з бюджету 2 мільйони 700 тисяч? - не вгавав Вигонюк. - І чому у вас за листопад-грудень списано 2 тисячі кілометрів на Сергія Свитка? Як він міг стільки наїздити, якщо вже не працював у цей час?

Андрій Сірак запевнив, що раніше підприємство взагалі ледь зводило кінці з кінцями. А зараз вийшло у плюс.

 12-01-komisiya-oblrady-avtopark-7

– Крім того, ми ремонтували автомобілі із зони АТО, надавали благодійну допомогу, - сказав він. - А колишній голова облради у листопаді, ще на посаді, їздив у зону АТО, тому й такі показники — дві тисячі кілометрів.

Врешті, депутати вирішили створити комісію, яка буде займатися вирішенням питання з оптимізації автобази облради.

Фото: Тетяна Щербатюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення