заява Барцьося фото

Володимир Барцьось сьогодні вийшов з вінницької «Свободи»

02 лютого 2016, 11:42

Депутат каже, що керівництво партії співпрацює з владою

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Володимир Барцьось сьогодні вийшов з вінницької «Свободи»

    Додати коментар


Депутат каже, що керівництво партії співпрацює з владою

Щойно на своїй офіційній сторінці у ФБ депутат від ВО «Свобода» Володимир Барцьось розмістив гучну заяву з приводу виходу із партії.

У заяві йдеться про те, що Барцьося чинився тиск, аби він голосував за Анатолія Олійника, якого обрали головою облради. Однак, Володимир Барцьось відмовився голосувати за того, хто зчинив провокації проти вінничан 6 грудня 2014 року. Володимир Барцьось пише, що він єдиний хто виступає із публічною критикою діючого голови обласної ради, натомість інші депутати-свободівці тримають мовчанку.

Також у заяві йдеться, що на думку Барцьося, місцеве керівництво партії не дотримується проголошених програмних засад.

В свою чергу керівник Вінницької партії обласної «Свободи» Олексій Фурман сказав:

– Після виборів Барцьось почав вимагати посаду, ми сказали, шо він шантажувати нас не буде і на комітеті виключили його з партії. Це було приблизно три місяці тому.

Проте Барцьось каже, що Фурман каже неправду.

– Слова Фурмана відверта брехня. До сьогодні мені жодним чином не було повідомлено, що я виключений із партії, мене не запрошували на комітет і не розглядали моє питання у моїй присутності. Тому ці слова Фурмана абсолютне фарисейство. Хай краще очільник вінницької обласної "Свободи" розповість про домовленості із владою в області та своє голосування в обласній раді під час обрання Анатолія Олійника..., – відповів Барцьось.

«Моє звернення не спрямоване проти Вас - друзі, воно є протестом проти пристосуванської політики місцевого керівництва ВО "Свобода", подвійних стандартів у справах, імітації діяльності замість послідовної і принципової політичної боротьби, виявом недовіри до місцевого партійного керівництва. Таку політику я вважаю невідповідною до проголошуваних партією програмових засад, гасел та націоналістичних принципів. Тому, шановні вінничани, мої побратими, від сьогодні я офіційно заявляю про свій добровільний вихід з лав ВО "Свобода" та прошу відтепер більше мене не асоціювати з цією політичною силою», – завершує заяву депутат Вінницької обласної ради Володимир Барцьось.
звернення Барцьося фото
звернення Барцьося фото
звернення Барцьося фото

Фото зі сторінки Володимира Барцьося у соцмережі Facebook

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення