Хатія Деканоїдзе у Вінниці фото

Вінницьких поліцейських наставляла Хатія Деканоїдзе

22 лютого 2016, 14:42

«Випрацюєте не для себе, а для нової України» – Хатія Деканоїдзе вінницьким поліцейським

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьких поліцейських наставляла Хатія Деканоїдзе

    Додати коментар

Напередодні офіційного представлення Національної поліції у Вінниці зі словами настанови перед поліцейськими виступила керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе. Про це повідомляє кореспондент Vlasno.info з фойє Вінницької філармонії.

– Ви повинні знати, що я постійно думаю про вас. І ви повинні пам'ятати, що працюєте не для себе, а для нової України, – говорить вона. – Кожний громадянин має переконатись, що ми абсолютно нова поліція, що працює для людей. Що ми по-іншому спілкуємось з народом. Маєте розуміти, що від вас залежить доля людини, тому повинні думати кожну секунду про свої дії. На вас сподіваються ваші батьки, суспільство і країна.

Деканоїдзе подякувала батькам та близьким нових поліцейських та висловила сподівання, що незабаром всі будуть жити в нормальній цивілізованій країні.

В офіційній промові Деканоїдзе нагадала, що патрульна поліція у Вінниці виходить у другу річницю подій на Майдані, і це ще раз нам підкреслює важливість реформ та оновлення країни.
Хатія Деканоїдзе та владика Симеон фото

В особистій розмові з владикою Сімеоном, що теж був присутній на урочистостях, Хатія Деканоїдзе зізналась, що за період перебування на посаді очільниці Національної поліції вона схудла на сім кілограм. Мовляв, дуже велика інтенсивність роботи.

Фото Ірини Басенко

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення