video-vlasno

Начальник вінницької поліції зібрався пройти поліграф через звинувачення в сепаратизмі

25 лютого 2016, 18:43

Антон Шевцов звинувачує активістів у наклепі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Начальник вінницької поліції зібрався пройти поліграф через звинувачення в сепаратизмі

    Коментарі (2)


Скандал із новопризначеним начальником обласного управління Національної поліції, якого місцеві активісти звинуватили в сепаратизмі, змусив Антона Шевцова зібрати брифінг.

— До мене звернулися певні активісти з проханням зареєструвати громадське формування, але я запідозрив людей, які туди входили у незаконних діях, почав перевіряти, і на мене посипалися звинувачення в сепаратизмі, що базуються нібито на моїх сторінках у соцмережах.

Антон Шевцов стверджує, що сторінки у соцмережах, які належали йому та його рідним, зламали. На запитання кореспондента Vlasno.info, коли це сталося, начальник поліції відповів, що інформацію поки що не встановлено. Журналістів цікавило, чому на сторінці дружини Антона Шевцова в соцмережі розміщено пропутінську пропаганду, проте головний поліцейський області питання проігнорував. А про своє фото з Миколою Валуєвим у Криму пояснив:
Антон Шевцов фото

— Я побачив його одному з Севастопольських кафе, захотів з ним сфотографуватися як зі спортсменом я люблю бокс. Був би Кличко, я б і з ним сфотографувався. Те, що там уже домалювали триколор, але я сфотографувався на фоні якоїсь стіни, в 2014 році.

Родина Антона Шевцова зараз у Криму, при цьому його біографія стверджує, що він служив в АТО. Саме зараз він збирається перевозити сім'ю у Вінницю, адже під час служби в Чернігові цього не зробив.

— Щоб зняти питання у звинуваченні в сепаратизмі, адже це питання вже звучить не вперше, його вже піднімали в Чернігові, а тепер і тут, я звернуся з проханням у СБУ та Генпрокуратуру, щоб ініціювали перевірку мене. Прошу підключитися сюди народних депутатів та загальнонаціональних авторитетів, я готовий пройти і перевірку на поліграфі та відповісти на будь-які питання. Я служу Україні і виконую свої обов'язки, напевно виконую їх я дуже добре.

Фото та відео Ірини Басенко

Коментарі    Оновити список коментарів

Sergey Nefedov
0 # Sergey Nefedov 26.02.2016, 10:40
Для самого початку, цьому Антону Шевцову, потрібно добровільно написати рапорт про звільнення з ОВС. Очолювати Вінницьке УМВС він не може по багатьох причинах, в тому числі включаючи і мовне питання. Він апсолютно не володіє державною мовою. Навіть якщо допустити що його родина приїде до Вінниці, то однозначно його дітей в школі будуть ображати, бо вони сепаратисти, так само і його жінку. Він просто цього ще НЕ розуміє, бо слабак, а слабаки очолювати УМВС НЕ можуть!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Светлана Рулько
+1 # Светлана Рулько 26.02.2016, 07:52
Цей від "скромності" не помре.Не соромиться себе хвалити. Тож нехай дасть довідку з місця служби у АТО, а то лишень пусті слова.Ще й вимагає,щоб йому вірили беззастережно.Вже одному (і навіть не одному)повірили, і стали самою злиденною наією чи не в світі....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення