олександр селівестров фото

Головний поліцейський Вінниччини бере собі підкріплення зі Сходу

29 лютого 2016, 13:15

У Вінниці представили нового заступника начальника ГУ Нацполіції.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Головний поліцейський Вінниччини бере собі підкріплення зі Сходу

    Додати коментар

У Вінниці представили нового заступника начальника ГУ Нацполіції. Ним став полковник Олександр Селівестров з м. Стаханова Луганської області. Про це Vlasno.info повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Вінницькій області. Олександр Селівестров працював на різних посадах, починаючи від міліціонера ППС, керівником патрульної служби, працював у карному розшуку, кримінальної міліції, громадської безпеки.

До початку війни на Сході працював начальником міліції у Стаханові, а коли почалась війна був цілий рік в зоні АТО на посаді начальника управління громадської безпеки, згодом таку ж посаду обійняв і в Чернігівській області, там, де служив і новий начальник ГУ НП у Вінницькій області Антон Шевцов.

Олександр Селівестров вибачився перед пресою за те, що говорить переважно російською мовою.

— Добре пишу, читаю українською, працюю над цим, але прошу мене вибачити, якщо будуть русизми чи переходитиму на російську. Я хвилююся, вперше у вашій області, і уваги багато до мене, до начальника маса уваги, а тут іще й заступник з Луганщини прийшов. Ми відкриті, ми прийшли сюди допомогти людям. Начальника поліції призначили, і він покликав мене сюди.

Фото з інтернет-сторінки Романа Ковальського

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення