Сергій Синявський фото

Куди подівся заступник начальника вінницької поліції?

14 березня 2016, 15:32

Сергія Синявського кілька днів не видно на публічних заходах

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Куди подівся заступник начальника вінницької поліції?

    Додати коментар

Усі громадські активісти, які хоч раз брали участь у публічних акціях у Вінниці, добре знають заступника начальника поліції з громадської безпеки Сергія Синявського.

Відповідаючи своїй посаді, він відвідував усі заходи та разом з підлеглими забезпечував охорону правопорядку, супроводжував марші, мітинги та віче. Сергій Синявський умів знаходити спільну мову з усіма та оперативно гасити конфлікти, тож вінницькі активісти не могли не помітити, що останні кілька "гарячих" протестних днів Сергія Олександровича на акціях немає.

Журналісти Vlasno.info з'ясували у Відділі комунікацій ГУ НП, що Cинявський звільнився за власним бажанням ще 10 березня. У день, коли під Головним управлінням Національної поліції палили шини, а під Стрижавкою перекривали трасу, поліція, яка забезпечувала громадську безпеку залишилася без начальника. Кількадесят працівників поліції без спецзасобів та в звичайній робочій формі поставили охороняти вхід до ГУ НП, де просто перед сходами розпалили багаття із шин. Згодом поліцейські відійшли, адже могли отримати опіки та отруєння їдким димом.

Було помітно, що поліцейські розгублені, адже їх начальник Сергій Синявський у перший день "антишевцовських" протестів звільнився з посади.

— Коли почалися протести, організовані Таїсою Гайдою, я прийняв рішення звільнитися, написав заяву і мене того ж дня звільнили, — коментує Сергій Олександрович. — Зараз буду шукати роботу, з Вінниці виїздити не збираюся.

Начальник вінницької міської поліції Анатолій Присяжнюк розповів Vlasno.info, що імені нового заступника поки не відомо.

— Його призначить начальник поліції області, а нині колишні обов'язки Синявського виконує ще донедавна його підлеглий Іван Заєць, — сказав Анатолій Присяжнюк.

Нагадаємо, що наприкінці лютого з посади заступника начальника Головного управління національної поліції у Вінницький області так само за власним бажанням пішов полковник Роман Мушак.

Фото з архіву Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення