Петро Порошенко фото

Порошенко розчарований, що три партії залишились поза коаліцією

14 квітня 2016, 12:15

Сьогодні у Верховній Раді виступав Президент України Петро Порошенко

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Порошенко розчарований, що три партії залишились поза коаліцією

    Додати коментар

Сьогодні у Верховній Раді виступав Президент України Петро Порошенко, повідомляє Vlasno.info.

Саме сьогодні парламент проголосував за відставку Яценюка та призначення очільником уряду Володимира Гройсмана. Щоб для цього вистачило голосів, фракція БПП поповнилась депутатами, і тепер коаліція Блоку Петра Порошенка "Солідарність" та "Народного фронту" складає 227 депутатів.

Порошенко наголосив на проблемах у країні і піддав частковій критиці роботу уряду:

– Один з міністрів економіки обіцяв дерегуляційну гільйотину. Але якби ця гільйотина так працювала в часи Французької Революції, Марія Антуанетта була б досі жива, – пожартував він. І продовжив: – Я засмучений і розчарований, що три політичні партії залишились поза європейським курсом. Навіть не давши шансу новому уряду, вже пішли до нього в опозицію. Але я поважаю їх рішення. І готовий співпрацювати зі всіма.

Новообраний Прем'єр Володимир Гройсман заявив, що не рвався у Прем'єр-Міністри.

– Я здатен разом з вами розбудувати країну, – запевнив він. – Найстрашніше зараз — популізм. Хтось багато говорить та мало робить. Я хочу присягнути, що цей уряд буде нетерпимий до корупції, буде все робити для стабілізації держави. Присягаю, що буду служити українському народу.

Фото: president.gov.ua


Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення