Савік Шустер фото

Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні через «судимість»

26 квітня 2016, 16:17

Журналіста Савіка Шустера позбавили права на роботу в Україні через "наявність судимості"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні через «судимість»

  адміністратор   Додати коментар


Журналіста Савіка Шустера позбавили права на роботу в Україні через "наявність судимості". Про це заявив партнер телеведучого по "Савік Шустер студія" Павло Єлізаров, повідомляє "Українська правда".

За його словами, два тижні тому Шустеру, який є громадянином Канади, продовжили дозвіл на роботу в Україні. Проте сьогодні у Київському центрі зайнятості повідомили, що відповідний дозвіл анулювали.

– Савіку повідомили, що він разом із заявкою на отримання дозволу на роботу надав недостовірні відомості, а саме – недійсну довідку про несудимість, – зазначив Єлізаров. – Такого висновку дійшли, дізнавшись про порушене проти Шустера кримінальне провадження за нібито несплату податків.

Також він додав, що Шустеру можуть анулювати нову посвідку на тимчасове проживання в Україні.

За словами самого Савіка Шустера, він планує продовжити працювати в Україні без дозволу.

Зазначимо, Савік Шустер працює в Україні з 2005 року. Ведучий вів суспільно-політичні ток-шоу "Свобода слова", "Свобода Савіка Шустера" та "Шустер LIVE". У січні фіскальна служба, за результатами податкової перевірки ТОВ "Савік Шустер студія", порушила кримінальну справу за несплату податків на суму понад 13 мільйонів гривень.

Нагадаємо, нещодавно у Вінниці відбулося пряме включення шоу "Шустер Live".

Фото: bigfoto.in.ua


  адміністратор   26 квіт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення