Валерія Гонтарєва фото

«Гонтарєва врятувала Україну від фінансового колапсу», – Порошенко

03 червня 2016, 18:55

Сьогодні на прес-конференції Президент України Петро Порошенко заявив, що його кадрова політика є досить ефективною

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Гонтарєва врятувала Україну від фінансового колапсу», – Порошенко

  Vlasno.info   Додати коментар


Сьогодні на прес-конференції Президент України Петро Порошенко заявив, що його кадрова політика є досить ефективною, повідомляє Vlasno.info.

На питання одного із журналістів про "кумівство" у політиці (мовляв, Міністр інформаційної політики Юрій Стець — кум, Генпрокурор Юрій Луценко — кум) Порошенко зауважив, що Луценко не його кум. Коли журналіст продовжив:

– У Верховній Раді сидить Ваш син.

– Теж мій кум,  пожартував Президент.

Глава держави пояснив, що в багатьох політиків світу сини займають відповідальні посади.

– Але мій син навряд чи захоче бути Прем'єр-vіністром або ще раз балотуватись у парламент. Втім, він цілком самостійно і чесно виграв вибори на окрузі у Вінниці,  сказав він.

Також Порошенко нагадав, що Юрій Стець два роки не хрестив свою дитину, щоб дочекатися Юрія Луценка із в'язниці. І запросив кумою також Марину Порошенко.

– Моя дружина тоді ще не була дружиною Президента. Бачите відмінності?  запитав Порошенко.  А роботою Генпрокуратури я задоволений. Там ситуація кардинально змінилась, коли він приступив до виконання обов'язків.

Також Президент розповів про діяльність Михайла Саакашвілі. Мовляв, з його приходом на посаду в Одеській області побільшало України.

– Але я можу похвалити не тільки губернатора Одещини. Відповідально та ефективно працюють губернатори Харківщини, Львівщини та інші,  наголосив Президент.  Це моя кадрова політика. І мені не соромно за Валерію Гонтарєву, щоб там їй не закидали. Ще колись ми зрозуміємо, що вона зробила для України. А вона відвела загрозу колапсу банківської системи.

Нагадаємо, Президент заперечив, що 9 червня буде таємне засідання Верховної Ради

Фото: gazeta.dt.ua


  Vlasno.info   03 черв. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення