Іван Демихін фото

Президент шукає заміну екс-голові Липовецької РДА, що «погорів» на хабарі

27 січня 2017, 12:44

Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Липовецької РДА

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Президент шукає заміну екс-голові Липовецької РДА, що «погорів» на хабарі

  адміністратор   Додати коментар


Президент України Петро Порошенко оголосив конкурс на зайняття вакантної посади голови Липовецької РДА, повідомляє Vlasno.info із посиланням на офіційний сайт інтернет-представництва Президента України. Відповідне розпорядження Петро Порошенко підписав 26 січня.

Нагадаємо, екс-голову Липовецької райдержадміністрації Івана Демихіна звільнили з посади на початку жовтня. Його звинувачують у хабарі розміром 3,8 тисяч доларів, які він нібито вимагав у приватного підприємця за сприяння у виділенні в оренду земельної ділянки площею 26 га із земель запасу однієї із сільських рад району.

Даним розпорядженням оголошено конкурс на вакантні посади голів ще у дев'яти райдержадміністраціях різних регіонів України.

Серед вимог, які висуваються до претендентів на дану посаду, вища освіта, вільне володіння державною мовою, досвід роботи на керівних посадах, наявність лідерських навичок, вміння приймати ефективні рішення тощо. Конкурсантам доведеться вивчити не лише Конституцію України, але й чотири кодекси, 19 законів України, а також підтягнути знання основ бюджетного законодавства і системи державного контролю у сфері публічних фінансів.

Це вже друга спроба знайти заміну екс-посадовцю, що "погорів" на хабарі. Конкурс на дану посаду глава держави оголошував у жовтні минулого року.

Фото: lipovec-rada.org


  адміністратор   27 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення