вантажі фото

Транспортне сполучення з тимчасово окупованими територіями призупинили

15 березня 2017, 11:57

Транспортне сполучення з тимчасово окупованими територіями Донбасу та переміщення вантажів призупинили

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Транспортне сполучення з тимчасово окупованими територіями призупинили

  адміністратор   Додати коментар


Транспортне сполучення з тимчасово окупованими територіями Донбасу та переміщення вантажів призупинили. Таке рішення прийняла Рада національної безпеки та оборони у середу, 15 березня.

"Враховуючи захоплення українських підприємств та загострення безпекової ситуації в зоні АТО, Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення", – зазначив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Повне зупинення транспортного (і не тільки залізничного) сполучення з тимчасово непідконтрольними територіями триватиме, доки захоплені бойовиками українські підприємства на Донбасі не повернуть під юрисдикцію України.

Винятком стане переміщення гуманітарних вантажів (зокрема харчів та медикаментів) з України, від міжнародних гуманітарних організацій, ООН та Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Для боротьби з контрабандою створять вже анонсовані Урядом мобільні контрольні групи, до яких долучать і представників громадськості та бійців АТО.


  адміністратор   15 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення