Заступником Генерального прокурора України стане грузинський “комісар Катані”

Заступником Генерального прокурора України стане грузинський “комісар Катані”

16 лютого 2015, 18:00
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Заступником Генерального прокурора України стане грузинський “комісар Катані”

  адміністратор   Додати коментар


Заступником Генерального прокурора України Віктора Шокіна призначили Давида Саквареліадзе. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у соцмережі.

За словами політика, призначення "грузинського комісара Катані" (як називають Саквареліадзе його співвітчизники) на посаду заступника Генпрокурора є правильним рішенням. Також він наголосив, що Сакварелідзе зможе швидко та ефективно побороти корупцію в Україні.

Як зазначається, новопризначений заступник буде управляти кадрами у ГПУ, а також займатися євроінтеграцією та реформуванням органів прокуратури України.

Нагадаємо, що Давид Сакварелідзе з 2009 по 2012 роки займав посаду першого заступника Генерального прокурора у Грузії. Пізніше — був обраний депутатом парламенту від "Національного руху".

за інформацією офіційної сторінки Антона Геращенка на Facebook


  адміністратор   16 лют. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення