Порошенко підписав закон про поводження з військовополоненими

Порошенко підписав закон про поводження з військовополоненими

23 лютого 2015, 16:38
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Порошенко підписав закон про поводження з військовополоненими

  адміністратор   Додати коментар


Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення зміни до статті дев'ятою Закону України "Про оборону України". Про це повідомляє прес-служба Президента.

Відповідно до затвердженого документу, уряд отримав повноваження встановлювати "порядок здійснення заходів щодо поводження з військовополоненими та інтернованими особами в особливий період відповідно до норм міжнародного права".

Прийняття відповідного закону було обумовлене необхідністю впорядкування питань щодо збору, охорони та забезпечення тримання військовополонених й інтернованих в особливий період.

Нагадаємо, що третього лютого поточного року Верховна Рада України затвердила розроблений Кабміном закон "Про внесення зміни до статті дев'ятою Закону України "Про оборону України".


  адміністратор   23 лют. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення