Президент виступає за проведення податкової амністії

Порошенко пропонує законопроект про нульову декларацію

12 березня 2018, 18:12

Президент виступає за проведення податкової амністії

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Порошенко пропонує законопроект про нульову декларацію

  адміністратор   Додати коментар

Президент України Петро Порошенко виступає за проведення податкової амністії в Україні, щоб українці могли сплатити відповідний податок, завести гроші в Україну й законно інвестувати кошти в українську економіку. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Я пропоную ще раз повернутися до обговорення так званої нульової декларації. Ми не можемо говорити про те, що кожен українець у чомусь винен, потрібно дати можливість кожному українцеві сплатити відповідний податок, відповідно до закону, завести гроші в Україну, інвестувати їх в українську економіку й почуватися вільним громадянином вільної країни», - сказав президент на зустрічі з представниками бізнес-спільноти в Києві в понеділок.

Глава держави запропонував присутнім долучитися до розроблення законопроекту про так звану нульову декларацію.

«Я його не подаватиму зараз. Але якщо ви це підтримуєте, я пропоную нашу спільну роботу для того, щоб захистити насамперед малий і середній бізнес», - зазначив президент.

Читайте також: У Києві кортеж Порошенка збив пішохода.

 

 

Фото: 1tv.ge


  адміністратор   12 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення