Президент зазначив, що «основа для хабарництва і корупції ліквідована»

За кілька років Україна ввійде до складу ЄС, - запевнив Порошенко

17 березня 2018, 21:12

Президент зазначив, що «основа для хабарництва і корупції ліквідована»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

За кілька років Україна ввійде до складу ЄС, - запевнив Порошенко

  адміністратор   Коментарі (1)

Президент України Петро Порошенко переконаний, що членство країни в Європейському Союзі є питанням декількох років, а не десятиліть. Як повідомила прес-служба глави держави, про це він заявив в інтерв'ю німецькій медіагрупі Funke, інформує Vlasno.info.

«У Німеччині це може бути непопулярним, але я абсолютно впевнений, що Україна буде прийнята до Європейського Союзу. І це буде питання декількох років, а не десятиліть. Навряд чи будь-яка інша країна проявляє більше інтересу по відношенню до Європи, ніж Україна», - сказав президент.

Петро Порошенко зазначив, що встановив курс на вступ України в НАТО, а потім в ЄС і рішуче буде продовжувати шлях реформ. «Всі експерти підтверджують, що за останні три роки Україна досягла більшого прогресу, ніж за попередні 25 років», - сказав він і наголосив, що «це стосується і боротьби з корупцією».

«Ми будемо відповідати критеріям вступу, в тому числі з боротьби з корупцією», - запевнив Порошенко.

За його словами, в Україні вже створена «абсолютно незалежна антикорупційна інфраструктура». При цьому президент зазначив, що «основа для хабарництва і корупції ліквідована», хоча попереду ще багато роботи.

«Якщо вразливим для корупції раніше був сектор енергетики, то тепер існує комплексна система управління, існує нульова терпимість до корупції», - наголосив голова держави. Він також зазначив, що органи боротьби з корупцією мають підтримку і довіру міжнародних ділових партнерів, і висловив упевненість, що разом з європейськими партнерами України вдасться ще більше знизити рівень корупції в країні.

Читайте також: Порошенко заявив, що немає прогресу у переговорах щодо звільнення заручників.

 

 

Фото: segodnya.ua


  адміністратор   17 бер. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Игорь Рогов
0 # Игорь Рогов 17.03.2018, 21:38
Увійде, вийде і знову увійде. Ви, що не знаєте Петро, так їдьте в Київ і запитайте
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення