Порошенко дозволив виділити 400 мільйонів гривень на зарплату шахтарям

Порошенко дозволив виділити 400 мільйонів гривень на зарплату шахтарям

14 квітня 2015, 16:31
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Порошенко дозволив виділити 400 мільйонів гривень на зарплату шахтарям

  адміністратор   Додати коментар


Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо державної підтримки вугільної галузі", який дозволить забезпечити своєчасну виплату заробітної плати шахтарям. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Метою даного законопроекту є забезпечення своєчасної й стовідсоткової виплати заробітньої плати працівникам державних вуглевидобувних підприємств.

Затверджений закон передбачає направлення 400 мільйонів гривень на державну підтримку вуглевидобувних підприємств.

Як зазначається, поновлення видатків Міністерством енергетики та вугільної промисловості за бюджетною програмою "Державна підтримка державних вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості готової товарної вугільної продукції" розміром 400 мільйонів гривень передбачається шляхом перерозподілу коштів, зокрема, з бюджетної програми "Реструктуризація вугільної та торфодобувної промисловості". Залучити кошти цієї бюджетної програми стало можливим з огляду на припинення фінансування реструктуризації підприємств вугільної галузі, які опинилися у зоні проведення АТО.


  адміністратор   14 квіт. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення