Президент позбавив пільг колишніх чиновників

Президент позбавив пільг колишніх чиновників

27 листопада 2014, 10:13

Згідно із повідомленням прес-служби президента України, Петро Порошенко скасував дію президентських розпоряджень від 1992-2010 років про матеріальне забезпечення та охорону вищих державних чиновників.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Президент позбавив пільг колишніх чиновників

  адміністратор   Додати коментар


Згідно із повідомленням прес-служби президента України, Петро Порошенко скасував дію президентських розпоряджень від 1992-2010 років про матеріальне забезпечення та охорону вищих державних чиновників. Зокрема це розпорядження стосується колишніх прем'єр міністрів України - Миколи Азарова, Віктора Януковича, Анатолія Кінаха, Валерія Пустовойтенка, Павла Лазаренка, Василя Дурдинця, Павла Лазаренка, Євгена Марчука, Віталія Масола, Юхима Звягільського, Вітольда Фокіна.
Також президент скасував указ від 17 травня 2006 року «Про довічне грошове утримання, медичне, побутове, транспортне та інше обслуговування колишнього голови Верховної Ради України Володимира Литвина».
Без пільг залишились й колишній голова Нацбанку України Володимир Стельмах, колишній голова Міністерства закордонних справ України Анатолій Зленко та колишній очільник Верховного суду Василь Маляренко.
Указом президента України від 4 серпня 2014 року скасовуються пільги генералів армії, генералів внутрішньої служби та державних радників юстиції, звільнених за вислугою років.

за інформацією Незалежного бюро новин


  адміністратор   27 лист. 2014 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ПРЕЗИДЕНТ

  наступна публікація Посади міністрів можуть зайняти іноземці

  попередня публікація Спрощення процедури оформлення спадщини