Генадій Москаль фото

Москаль знову очолить Закарпатську ОДА

15 липня 2015, 12:31

Головою Закарпатської облдержадміністрації стане чинний очільник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Москаль знову очолить Закарпатську ОДА

  адміністратор   Додати коментар


Головою Закарпатської облдержадміністрації стане чинний очільник Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. Про це повідомляє ТСН із посиланням на слова депутата від "Блоку Петра Порошенка" Ігоря Кононенка.

«Вже очолив. Головою став Геннадій Москаль. Є указ», – зазначив нардеп.

За його словами, наразі остаточної кандидатури на посаду голови Луганської військово-цивільної адміністрації немає.

«Зараз головне завдання – це стабілізація ситуації на Закарпатті», – підкреслив Кононенко.

Нагадаємо, у суботу 11 липня, біля селища Червона Гірка на Закарпатті сталася перестрілка між бійцями "Правого сектору" та міліцією.

За попередньою інформацією, конфлікт виник через спроби ПС втрутитись у схеми контрабанди до країн Євросоюзу, до яких причетний екс-регіонал Михайло Ланьо.

Внаслідок інциденту одна людина загинула, близько десяти отримали поранення.

Геннадій Москаль з грудня 1995 року по жовтень 1997 року обіймав посаду начальника управління МВС України у Закарпатській області, з червня 2001 року по вересень 2002 року – голови Закарпатської обласної державної адміністрації.


Фото: kvedomosti.com


  адміністратор   15 лип. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення