призов до війська фото

Після Великодня розпочнеться призов до війська контрактників та строковиків

11 квітня 2016, 08:31

З 5 травня по 30 червня та з 3 жовтня по 30 листопада 2016 року відбудеться призов громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Після Великодня розпочнеться призов до війська контрактників та строковиків

    Додати коментар


З 5 травня по 30 червня та з 3 жовтня по 30 листопада 2016 року відбудеться призов громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом. Таке розпорядження підписав голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, повідомляє Vlasno.info.

– Призвати у травні-червні, жовтні-листопаді 2016 року у Вінницькій області громадян України чоловічої статі на строкову військову службу, придатних за станом здоров'я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, – йдеться у розпорядженні.

На ці періоди в області працюватимуть районні та міські призовні комісії. Обласний збірний пункт знаходитиметься у Козятині.

Призовники мають зробити флюорографічне обстеження, здати аналіз крові на антитіла до вірусу імунодефіциту людини, антиген до вірусу гепатиту «В», антитіла до вірусу гепатиту «С», визначити групу крові та резус-належність.

Також у Козятині працюватиме по два хірурги, терапевти, психіатри, отоларингологи, рентгенологи, рентгенотехніки та шість медсестер.

Тими, хто ухиляється від виконання свого військового обов'язку, займатимуться правоохоронці.

Фото: tyachivnews.in.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення