Володимир Гройсман

Кандидат у Прем'єри пообіцяв «чесно відпрацювати і вивести країну з кризи»

13 квітня 2016, 10:49

політик прокоментував ситуацію і стан переговорного процесу щодо формування коаліції та уряду

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Кандидат у Прем'єри пообіцяв «чесно відпрацювати і вивести країну з кризи»

  адміністратор   Додати коментар


Політик прокоментував ситуацію і стан переговорного процесу щодо формування коаліції та уряду

Кандидат на посаду Прем'єр-міністра Володимир Гройсман пообіцяв стабілізувати ситуацію в країні та продовжити якісне проведення реформ. Про це він заявив у відеозверненні на своїй сторінці у соцмережі Facebook, повідомляє Vlasno.info.

– Ми проводили багато консультацій з лідерами політичних сил, з Президентом країни щодо формування нового уряду, нової коаліції. Я вважаю, що сьогодні вже є узгоджений формат, який має отримати підтримку чинної коаліції та фракцій, – підкреслив політик.

За його словами, у міністерствах мають бути сформовані команди, які будуть здатні брати на себе відповідальність й вивести країну з кризи.

– Важливо, щоб люди, які займуть посади міністрів були адекватні і здатні брати на себе відповідальність задля вирішення тих проблем, які є наразі у суспільстві. Новий уряд має стабілізувати ситуацію в країні та продовжити якісне проведення реформ, – наголосив Гройсман. – Ми чесно відпрацюємо, щоб вивести країну з тієї кризи, в якій вона зараз знаходиться.

Спікер парламенту очікує, що вже в четвер, 14 квітня, буде призначено новий уряд і керівництво Верховної Ради.

Фото: pravda.com.ua


  адміністратор   13 квіт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення