Георгій Тука фото

Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій

29 квітня 2016, 16:52

Георгія Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій

  адміністратор   Додати коментар


Екс-голову Луганської військово-цивільної адміністрації Георгія Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду, повідомляє "Українська правда".

– Переходимо до розгляду кадрових питань. Відповідно до переліку: про призначення Оксани Макарової першим заступником фінансів України, про призначення Туки Георгія Борисовича заступником міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, – зазначив політик.

Нагадаємо, що сьогодні Президент України Петро Порошенко звільнив Георгія Туку з посади голови Луганської військово-цивільної адміністрації.

Фото: ukrinform.ua


  адміністратор   29 квіт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  УРЯД

  наступна публікація Ека Згуладзе пішла у відставку

  попередня публікація В Україні може з'явитися «інститут інформаторів»