Державні Виконавчу та Реєстраційну служби ліквідують

Державні Виконавчу та Реєстраційну служби ліквідують

24 січня 2015, 16:36

Таку пропозицію від Міністра юстиції підтримав Уряд

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Державні Виконавчу та Реєстраційну служби ліквідують

    Додати коментар


Таку пропозицію від Міністра юстиції підтримав Уряд. Передає yur-gazeta.

«Спільно з нашими експертами, грузинськими колегами ми розробили дуже чітку, поетапну реформу органів юстиції, яка напередодні була підтримана Урядом. Так, Кабмін ухвалив рішення, яким ліквідовано Державну реєстраційну службу України та Державну виконавчу службу України. Так само відбулося скорочення центрального апарату Мін'юсту на 20% і територіальних органів юстиції на 10%»,  зазначив Міністр юстиції.

За словами Міністра проблемою відомства є завелика кількість управлінців та побутова корупція на місцях. Щодо структури служби, то після ліквідації ДРС та ДВС керівник управління юстиції отримає двох нових заступників. Вони і відповідатимуть за напрямки виконавчої та реєстраційної служби.

Ті ж, хто зараз працює у цих відомствах переведуть до цієї структури лише після перевірки та оцінювання їхньої діяльності.

«На першому етапі це буде здійснено на рівні областей. Буде надана оцінка всім керівникам головних управлінь юстиції, їх заступникам, керівникам державних виконавчих служб, реєстраційних служб. У всіх є можливість перейти в нову структуру, є можливість отримати підвищення. Але за однієї умови. Якщо ви були ефективними в тих складних умовах, які існували в минулому році. Якщо ви не займалися бюрократією, побутовою корупцією, та надавали відповідні сервіси громадянам належним чином», Зазначив Міністр.

Також очільник Мін'юсту розповів, що буде запроваджена система винагороди для державних реєстраторів та поновлена для державних виконавців.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення