вінницькі призовники фото

Вінницьких призовників відправили у військо

30 вересня 2016, 11:02

Урочисті проводи в армію строковиків осіннього призову влаштували у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьких призовників відправили у військо

  адміністратор   Додати коментар


Урочисті проводи в армію строковиків осіннього призову влаштували у Вінниці. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Святкові заходи на честь майбутніх військових відбулись вчора, 29 вересня, у Будинку офіцерів. Провести армійців, яких згодом відправлять у військові частини та підрозділи силових структур України, прийшли родичі та друзі, а також представники ветеранських організацій міста, військкоматів та силових структур.
вінницькі призовники фото
вінницькі призовники фото

За словами військового комісара Вінницького об'єднаного міського військового комісаріату полковника Олександра Данилюка, під час цьогорічної осінньої призовної кампанії до лав ЗСУ та Нацгвардії буде призвано 120 вінничан та мешканців області.

Перша партія призовників на обласний збірний пункт вирушить вже 4 жовтня.
Олександр Данилюк фото
Олександр Данилюк

— Близько 85 відсотків наших призовників будуть проходити службу у військових частинах Збройних Сил України, а решта – в Національній гвардії України, — розповів полковник Олександр Данилюк.

Також він запевнив, що жоден з нинішніх призовників на строкову службу у зону проведення антитерористичної операції не потрапить.

Фото: Міноборони


  адміністратор   30 вер. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення