Міністерство МВС приховує імена тих, кого нагородив відзнакою «вогнепальна зброя»

Аваков подарував Гройсману два пістолети, пістолет-кулемет та гвинтівку

15 січня 2017, 15:51

Міністерство МВС приховує імена тих, кого нагородив відзнакою «вогнепальна зброя»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Аваков подарував Гройсману два пістолети, пістолет-кулемет та гвинтівку

  адміністратор   Додати коментар

Прем'єр-Міністр України вінничанин Володимир Гройсман у різні роки отримав від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова чотири види зброї – «Форт 17-05», «Форт-224», «JERICHO 941 FBL» та МР5 КА4, повідомляє Vlasno.info з посиланням на Українську правду.

Так свій перший «ствол» «Форт 17-05» Гройсман отримав у березні 2014 року, перебуваючи на посаді Віце-прем'єр-міністра. Наступним подарунком стала штурмова гвинтівка «Форт-224», презентована Гройсману у 2015 році. МР5 КА4 – не що інше як пістолет-кулемет німецького концерну Heckler&Koch, а «JERICHO 941 FBL» - ще один пістолет.

Гройсман зброя

Загалом, як пише видання, лідером серед посадовців за кількістю отриманої від Міністерства МВС зброї є радник Авакова, депутат Ігор Котвіцький. У нього шість одиниць зброї. Друге місце розділили Володимир Гройсман та Ярсеній Яценюк. В останнього чотири «стволи». На третьому місці голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко та секретар РНБО Олександр Турчинов. У них по три одиниці презентованої зброї.

Як пишуть журналісти видання посилаючись на пряму мову Авакова, загалом Міністерство нагородило зброєю1200 людей. З яких 900 – бійці. Однак, у відомстві ретельно приховують імена тих, кому дісталась зброя. Жуналісти із власних джерел дізналися імена 400 людей, яким подарували зброю

Фото: pravda.com.ua


  адміністратор   15 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення