Насіров-у-суді-фото

Застава за Насірова може стати найбільшою в історії української криміналістики

05 березня 2017, 13:03

Застава, яку просять за Романа Насірова, може увійти в історію української криміналістики

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Застава за Насірова може стати найбільшою в історії української криміналістики

  адміністратор   Додати коментар


Застава, яку просять за Романа Насірова, може увійти в історію української криміналістики. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку у Фейсбуці нардепа Мустафи Найєма.

– Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить для голови ДФС України Романа Насірова міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 2 мільярдів гривень, - пише нардеп. - А це буде найбільшою заставою в історії кримінального процесу України.

Зараз судове засідання по вибору запобіжного заходу Насірова під загрозою зриву, тому що у Соломенському суд Києва немає суді, який би розглядав справу про відвід судді. Адже адвокати Насірова заявили відвід судді, чим навмисно затягують судове засідання. Якщо до 21-ї години судді не оберуть запобіжний захід, то змушені будуть відпустити Насірова.

Фото: ipress.ua


  адміністратор   05 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення