В'ячеслав Вовк фото

Пораненого під час військових навчань криворізького оператора рятуватимуть вінницькі нейрохірурги

18 серпня 2017, 13:42

Оператора регіонального інформаційного порталу "Перший Криворізький" В'ячеслава Вовка лікуватимуть найкращі військові хірурги

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Пораненого під час військових навчань криворізького оператора рятуватимуть вінницькі нейрохірурги

  адміністратор   Додати коментар


Оператора регіонального інформаційного порталу "Перший Криворізький" В'ячеслава Вовка лікуватимуть найкращі військові хірурги. Про це повідомив міністр оборони Степан Полторак.

За його словами, до лікарні ім. Мечникова в Дніпрі направили найкращих вінницьких, одеських та львівських нейрохірургів, які проведуть поглиблене обстеження для подальшого надання допомоги.

Нагадаємо, поранення В'ячеслав Вовк отримав 6 липня біля будівлі Саксаганської районної ради в Кривому Розі, де проходили військові навчання. Під час навчань потрібен був доброволець на роль провокатора, на яку й зголосився Вовк. Під час відпрацювання навичок його завели в приміщення райради, звідки згодом пролунав постріл. Оператор отримав вогнепальне поранення в шию, його одразу каретою швидкої забрали до операційної.

Як з'ясувалось згодом, його поранив один із військових зі зброї, яку придбав незаконно та зберігав без отримання відповідного на те дозволу. Йому загрожує до восьми років в'язниці.

Стан же Вовка й досі дуже важкий.

Фото: rian.com.ua


  адміністратор   18 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення