залізничні перевезення фото

Тарифи на залізничні перевезення підвищать

25 вересня 2017, 14:31

У Кабінеті Міністрів України хочуть підвищити тарифи на залізничні вантажні перевезення

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Тарифи на залізничні перевезення підвищать

  адміністратор   Додати коментар


У Кабінеті Міністрів України хочуть підвищити тарифи на залізничні вантажні перевезення. Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі телеканалу "Україна".

За його словами, тарифи на залізничні вантажоперевезення не є економічно обґрунтованими, тож уряд хоче їх підвищити на 22%.
"Сьогодні перед Міністерством інфраструктури стоїть завдання непросте, але дуже важливе — треба скорегувати тарифи таким чином, щоб вони були прийнятними для реального сектору економіки і дали можливість сьогодні отримати ресурси на те, щоб модернізувати парк "Укрзалізниці", – зазначив Гройсман.

При цьому, за його словами, з 1 січня наступного року задля зростання експорту та конкурентності, ставки в портах знизять на 20%.

Ілюстративне фото: korrespondent.net


  адміністратор   25 вер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення