Ваго Надірадзе намагався незаконно потрапити в Україну

Учасника "мітингів Саакашвілі" затримали про спробі перетнути кордон

04 грудня 2017, 18:39

Ваго Надірадзе намагався незаконно потрапити в Україну

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Учасника "мітингів Саакашвілі" затримали про спробі перетнути кордон

  адміністратор   Коментарі (1)

Співробітники Державної прикордонної служби затримали громадянина Грузії, який намагався потрапити до України з Молдови повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт ВВС.
"За декілька годин спільними зусиллями за 20 метрів від кордону був затриманий правопорушник. Ним виявився 47-річний громадянин Грузії Вано Надірадзе, який кілька днів тому був депортований правоохоронними органами України", - йдеться у повідомленні прикордонників.
"Іноземець наразі збирався незаконно потрапити до України. За даним фактом правоохоронцями Молдови порушено кримінальну справу", - додають у Держприкордонслужбі.
Вано Надірадзе - один з керівників протестів біля Верховної Ради, ініційованих екс-губернатором Одещини та екс-президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі. Раніше він воював у складі батальйону "Донбас".
Затриманий Вано Надірадзе - активний учасник протестів біля Верховної Ради.
У листопаді його депортували з України за порушення правил перебування. Міхеїл Саакашвілі назвав це рішення Міграційної служби політичним й ознакою тиску влади на його рух.
Зараз про його долю у Держприкордонній службі не повідомляють. Уточнюють лише, що за фактом порушення ним кордону порушено кримінальну справу.
Нагадаємо, що у неділю, 3 грудня, в Києві відбувся "марш за імпічмент", ініційований Міхеїлом Саакашвілі. Ініціатори заходу вимагають відставки президента Петра Порошенка. За різними повідомленнями, у ньому взяли участь від 3 до 5 тис. людей. Учасники мітингу тримали плакати з написами "Народний імпічмент", вимогами "припинити переслідування" директора НАБУ Артема Ситника та іншими. Міхеїл Саакашвілі закликав своїх прихильників зібратися наступного разу 10 грудня. В Адміністрації президента Порошенка закиди Міхеїла Саакашвілі називають політичними маніпуляціями та популізмом.

 

Фото: ДПСУ


  адміністратор   04 груд. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
0 # Вадим Шмагалов 04.12.2017, 20:26
Ну звичайно. Саакашвілі трогати страшнувато було, бо він надто публічний і "крепший". А простого Вано - можна, бо не страшно і він "слабший". Бо Вано - воно?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення