Екс-президент Груії заявляє, що залишаься біля Верховної Ради на невизначений час

Саакашвілі затримають впродовж доби - Луценко

05 грудня 2017, 18:39

Екс-президент Груії заявляє, що залишаься біля Верховної Ради на невизначений час

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Саакашвілі затримають впродовж доби - Луценко

  адміністратор   Додати коментар


Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що упродовж наступних 24 годин правоохоронці зроблять усе можливе, щоб Міхеіла Саакашвілі було затримано повідомляєVlasno.info з посиланням на DW. Він закликав політика о дев'ятій годині ранку у середу, 6 грудня, з'явитися до слідчого. Також Генпрокурор заявив, що СБУ та ГПУ зірвали реалізацію плану Федеральної служби безпеки Росії "російська зима" в Києві. Цей план, за його словами, мав бути втілений у життя через акції, організовані партією "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі. "Хочу висловити велику вдячність співробітникам СБУ і ГПУ, які дали можливість не допустити цей перший етап запланованого ФСБ плану "російська зима" в Києві", - заявив Луценко з трибуни парламенту.
Нагадаємо, що Генпрокуратура й Служба безпеки України у вівторок, 5 грудня, затримали лідера "Руху нових сил", колишнього голову Одеської облдержадміністрації, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі . Це відбулося після проведення обшуку в його квартирі у центрі Києва. Утім, прибічники політика згодом заблокували рух колони правоохоронців та мікроавтобуса, в якому перевозили Саакашвілі. Після кількагодинного протистояння між правоохоронцями та прихильниками Саакашвілі останнім вдалося звільнити його, виламавши дверцята машини, в якій його перевозили. Після виступу перед ЗМІ лідер "Руху нових сил" вирушив з прихильниками до Верховної Ради, де закликав киян вийти на мирну акцію протесту.

Фото: з сайту DW


  адміністратор   05 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  УРЯД

  наступна публікація Проект держбюджету буде затверджено до 20 грудня

  попередня публікація На три міністерські посади претендують іноземці