Будинок Генпрокурора майже втричі більший за дім Пшонки

В мережі з'явилися нові фото помешкання Луценка

12 грудня 2017, 17:47

Будинок Генпрокурора майже втричі більший за дім Пшонки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В мережі з'явилися нові фото помешкання Луценка

  адміністратор   Додати коментар

У соціальній мережі Facebook оприлюднили нові фото маєтку поблизу столиці, в якому живе генпрокурор Юрій Луценко повідомляє Vlasno.info з посиланням на Центр протидіїї корупції.
"3,2 км або 7 хв на авто. Це відстань між маєтками Пшонки та Луценка. Але будинки генпрокурорів близькі не тільки територіально, а й стилістично. Важко сказати, чи Луценкам вдалось переплюнути фірмовий "пшонка-стайл" (навряд чи), однак зовні все дуже схоже: гігантські хороми в котеджному містечку, охорона, поряд озеро, ліс. Площа будинку Луценка (859 квадратів) навіть перевищує в кілька разів хатинку Пшонки (320 квадратів). І все добро записане на 76-річного батька Ірини Луценко, який все життя пропрацював на автобазі в Дубному. Так, "разюча відмінність" від стилю Януковича і компашки. Високі стандарти державного чиновника, доброчесність, стриманість. Звісно, саме так має виглядати будинок генпрокурора найбіднішої країни в Європі", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що дружину Генпрокурора Ірину неодноразово помічали у дорогих та брендових речах. Вона приходила у Раду у "лабутенах" за 16 тисяч та взутті від бренду Jimmy Choo за $ 1095. Нещодавно її бачили у парламенті із брендовою сумкою за 74 тисячі.

Фото: зі сторінки Центру протидії корупції у Facebook


  адміністратор   12 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення