Останні резонансні ДТП пов'язані з проїздом на жовтий сигнал

В уряді планують відмінити жовтий сигнал світлофора

19 квітня 2018, 09:26

Останні резонансні ДТП пов'язані з проїздом на жовтий сигнал

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В уряді планують відмінити жовтий сигнал світлофора

  адміністратор   Додати коментар

Через криваві події, що пов'язані із останніми за півроку масштабними ДТП в Україні, влада взялася до дій. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на заступника міністра інфраструктури України у Facebook Юрія Лавренюка.

Зі слів політика, прем'єр-міністр підтримав звернення, та доручив Мінінфраструктури, МВС, Національній поліції, Укравтодору та Укртрасбезпеці, опрацювати питання щодо відміни жовтого сигналу світлофора, та у разі необхідності винести відповідне питання на засідання Уряду.
"Це дуже правильна ініціатива, тому що, проаналізувавши останні резонансні ДТП, всі вони пов'язані з проїздом на жовтий сигнал світлофору. Деякі водії не хочуть розуміти і трактують це так, що одному ще можна, або іншому вже можна, а потім гинуть люди. Багато країн у світі відмовляються від жовтого сигналу світлофора, має бути лише червоний і зелений і сама жорстка відповідальність за порушення проїзду на забороняючий сигнал", - повідомив Юрій Лавренюк.

Нагадаємо, що у Кривому Розі, 17 квітня зранку, коли усі поспішали на роботу сталась жахлива ДТП – зіткнулись маршрутка з людьми, легковик Mazda й автобус.

Фото: sharij.net

 


  адміністратор   19 квіт. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення