Міністерство юстиції назвало вісім установ, що підлягають ліквідації

Літинська колонія продовжить працювати. Принаймні найближчим часом

09 липня 2020, 12:50

Міністерство юстиції назвало вісім установ, що підлягають ліквідації

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Літинська колонія продовжить працювати. Принаймні найближчим часом

  адміністратор   Додати коментар

Літинська виправна колонія №123 відсутня у переліку установ виконання покарань, які за рішенням Міністерства юстиції Україні підлягають оптимізації, повідомляє Vlasno.info з посиланням на Укрінформ.

За інформацією джерела, наслідком оптимізації буде переміщення засуджених до інших установ виконання покарань із кращими умовами утримання, звільнення персоналу та економія коштів, яка, власне, і є кінцевою метою процесу.

«Шостого липня відбулося засідання комісії з оптимізації установ виконання покарань, на якому було прийнято рішення про оптимізацію таких установ: це Ковальська виховна колонія, Черкаська виправна колонія №62, Дергачівська виправна колонія № 109, Жовтоводська виправна колонія №26, Ігренський виправний центр №133, Чорноморська виправна колонія №74, Ширяївський виправний центр №111 та Устинівський виправний центр №37. Розроблена "дорожня карта", план заходів, які відбуватимуться після прийняття такого рішення», – повідомила заступниця міністра юстиції Олена Висоцька.

У наведеному нею переліку відсутня виправна колонія №123, що знаходиться у Літині. Як повідомляло минулого тижня Vlasno.info, цю установу також планували закрити, зокрема, через відсутність у ній централізованої каналізації. 

 

Читайте також: В Україні готують пілотний проєкт закриття шахт 

Фото з відкритих джерел 


  адміністратор   09 лип. 2020 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  УРЯД

  наступна публікація В Україні з`являться електронні лікарняні

  попередня публікація Кабмін виділив 50 мільйонів гривень на українське кіно