328 мільйонів гривень витрачено на допомогу переселенцям - Яценюк

328 мільйонів гривень витрачено на допомогу переселенцям — Яценюк

30 грудня 2014, 17:23

Прем'єр-міністр розповів про державні витрати для переселенців протягом року та про те, чи купуватиме Київ вугілля у терористів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

328 мільйонів гривень витрачено на допомогу переселенцям — Яценюк

    Додати коментар


Прем'єр-міністр розповів про державні витрати для переселенців протягом року та про те, чи купуватиме Київ вугілля у терористів.

— Влада опікується і про переселенців, що під час російської агресії змушені були покинути свої домівки. 328 мільйонів гривень витрачено на допомогу переселенцям. Якщо людина не працевлаштована, отримує 884 гривні на місяць, якщо має роботу — 442 гривні. Загалом до влади звернулися 300 тисяч осіб щодо працевлаштування. Аби нам прибрати це тимчасове питання, потрібно прибрати терористів з окупованих територій Луганської та Донецької областей. Вимкнути зараз електроенергію та газ східним регіонам ми не можемо, бо вони там позамерзають і повмирають.  резюмував Прем"єр.

Запитали Арсенія Петровича і про те, чи купуватиме Україна вугілля у терористів, що зараз окупували східні території та те, як припинити постачання зброї на Донбас для бойовиків. Бо, очевидно, що за отримані кошти від проданого вугілля вони купують собі зброю.

— Це ж скільки треба вугілля, аби придбати установку "БУК"! Вона продається в Міністерстві оборони Російської Федерації. Бо на ринку його придбати неможливо. Фінансує цю війну не продаж корисних копалин. Хочу зазначити, що вугілля марки "А" і "Т" видобувається на тих шахтах, що перебувають тимчасово під контролем російських бандитів, тому державні шахти мають перереєструватися в державних банках Києва. Оплата за вугілля йтиме виключно за постачання корисної копалини. Зарплати працівникам шахт платитимуть на особисті картки. Це питання вже порушено у Міненергетики. Найближчим часом Міністр цього відомства звітуватиме про перші кроки, зроблені в цьому напрямку. Чим швидше звільнимо території Донбасу від окупанта, тим легше нам буде,  заявив Яценюк.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення