Єгор Соболєв фото

«Президент хоче бачити Генпрокурором свого друга» – нардеп

12 квітня 2016, 14:28

Нардеп Єгор Соболєв з фракції "Самопоміч" на брифінгу у Верховній Раді зауважив, що потрібно прийняти адекватний закон по Генпрокурору

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Президент хоче бачити Генпрокурором свого друга» – нардеп

    Додати коментар


Нардеп Єгор Соболєв з фракції "Самопоміч" на брифінгу у Верховній Раді зауважив, що потрібно прийняти адекватний закон по Генпрокурору. Про це повідомляє Vlasno.info.

– Зрозуміло, що Президент хоче поставити Генпрокурором свого друга,  сказав він.  Але нам треба один раз і назавжди прийняти рішення, щоб всіх генпрокурорів обирала конкурсна комісія. Щоб не діяв принцип: "Друзям все, а ворогам — закон".

За зразок Єгор Соболєв порадив взяти конкурс на посаду директора Антикорупційного бюро, коли у відкритому режимі проводився конкурс, визначалися три найкращих претенденти та обирався один, найсильніший.

– Таким чином ми можемо призначити незалежного прокурора, який зможе захистити державні підприємства від від олігархів. Такий, який почне відновлювати справедливість по справам Майдану. Такий, який підніме довіру у суспільстві,  запенив Соболєв.

Нагадаємо, на брифінгу у ВР народні депутати висловлювали свою думки щодо голосування по відставці Яценюка

Фото: politolog.net

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення