Олег Ляшко фото

«Шулерство та окозамилювання», – Ляшко про коаліцію Верховної Ради

14 квітня 2016, 13:14

Перед голосуванням за нового Прем'єра народні депутати мали можливість виступити з трибуни

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Шулерство та окозамилювання», – Ляшко про коаліцію Верховної Ради

    Додати коментар


Перед голосуванням за нового Прем'єра народні депутати мали можливість виступити з трибуни. Частина нардепів підтримувала кандидатуру Володимира Гройсмана, частина — називала коаліцію "ширкою", повідомляє Vlasno.info.

Юлія Тимошенко з "Батьківщини" заявила, що переходить в опозицію, тому що новий уряд — це просто перестановка стільців.

– Зараз відбувається шулерство і окозамилювання. Це не коаліція, а ширка, – вигукував з трибуни Олег Ляшко з Радикальної партії. –Ширка з недобитих регіоналів. Нам говорять: новий уряд, новий Гройсман. Але бачимо тільки уряд договорняків. Йде боротьба кланів, боротьба олігархів! Це спроба Порошенка узурпувати владу. Відбувається неконстуційне формування коаліції та уряду!

Після голосування Ляшко знову вийшов до мікрофону:

– Відбулось те, про що й попереджав: немає ніякої коаліції. Вони такі скромні, не хочуть оприлюднювати результатів голосування. А я скажу привселюдно: фракція БПП — 131 голос, Фракція Народного фронту — 75 голосів, 206 — разом. Оце і є коаліція, а не 227 депутатів, як тут вихвалялись. Це просто змова з олігархами. Немає ніякої коаліції. Є тільки 206 депутатів. Решта, хто проголосував — це недобиті регіонали і продажні депутати.

Фото: ipress.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення