Андрій Грачов фото

Вінницького «кіборга» нагородять за розвиток парламентаризму

06 жовтня 2016, 16:05

Вінницький "кіборг" Андрій Грачов отримає 8,5 тисяч гривень за розвиток парламентаризму

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницького «кіборга» нагородять за розвиток парламентаризму

  адміністратор   Додати коментар


Вінницький "кіборг" Андрій Грачов отримає 8,5 тисяч гривень за розвиток парламентаризму. Відповідна постанова направлена на розгляд парламентського комітету, повідомляє Vlasno.info.

Премія Верховної Ради України щороку присуджується особам віком до 35 років, які активно сприяли процесам державотворення, розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування та досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань. Вони отримують диплом та грошову винагороду у розмірі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Цього року серед восьми осіб, які отримають премію опинився учасник АТО, який обороняв Донецький аеропорт, Андрій Грачов. Наразі він обіймає посаду начальника відділу допомоги учасникам антитерористичної операції Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.

Додамо, що серед переможців також опинилася викладачка вінницького вишу – в.о. завідувача кафедри зоології та екології біологічного факультету ДонНУ Юлія Овчинникова.

Фото прес-служби Вінницької ОДА


  адміністратор   06 жовт. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення